Opskriften er blevet revideret!!
Du skal bruge:
- 400 gram kerner, jeg har brugt chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, og hørfrø (evt også nødder kan bruges, men da jeg ikke tåler nødder, er det undladet her)
- 1 dl vand
- 4 æg
- 1 dl olie
- Lidt salt
Tænd din ovn på alm ovn 180 grader
Hvis du vælger at bruge chiafrø så skal du kun bruge 1/2 dl vand og en halv dl olie. Kernerne blandes i en skål, hvor du tilsætter vand og olie, herefter tilsætter du æg, og salt, og rører massen rundt. Massen skal være en slags konsistens som grød,
Læg din brødblanding i en rugbrødsform, og sæt det i den varme ovn i 1 time.
Efter en time med brødet i ovnen, sæt ovnen på varmluft ovn, 180 grader, og bag brødet færdigt i 15 min.
Tag brødet ud af ovnen, og ud af formen og lad det køle…
Skriv gerne en mail eller kommentar, hvis du har spørgsmål…
Hvis du gengiver min opskrift så værd sød at linke til min blog.
//June.