LCHF og restaurant besøg…. Må man det??

Kan man gå på restaurant når man følger LCHF striks?? Ja det kan man faktisk godt.. Jeg er ikke selv kommet til den strikse LCHF kostomlægning, men min mand har nu været i gang i 3 uger, og jeg er super stolt af ham, også når vi vælger at gå på restaurant… 

Der findes rigtig mange fristelser, når man spiser andre steder, end der hjemme, hvor man jo har købt ind efter hvad man har valgt at spise… På en restaurant, findes der et vælg af retter, men for det meste er tilbehøret kartofler eller pomfritter. Vi var i går ude og spise på en fantastisk restaurant, hvor der intet menu kort var, alt mad var nemlig buffet. Jeg må hellere være ærlig at sige at jeg ikke er særlig glad for buffet mad, andre mennesker tager mad fra samme sted som jeg gør, tænk nu hvis de ved et tilfælde har rørt ved det jeg tager, GYS…

På det spisested vi var på i går, der var sørme fuldstændig booket op, og så en mandag aften ??! Vi havde heldigvis bestilt plads til to. Jeg hævdet regnet med at man skulle fortælle man gerne ville have buffet, men tjeneren ville blot høre hvad vi skulle have at drikke, og en indrømmelse fra min side “jeg har ikke sluppet min cola endnu” men min mand bestilte en stor dansk vand, og jeg en stor cola. Vi andele dog ikke at det var 0,75 cl. og vi fik sågar også en flaske vand… 

Godt, i en normal buffet er der meget mad, og det var der da også her, men der var faktisk så man kunne imellem 2 forretter, vi fik lidt laks, så var der ellers vanvittig meget salat, og Mads kunne godt gå uden om det, han ikke ville have, så var der brød. Alverdens afskygninger af tilbehør i form af rodfritter, flødekartofler, og alm kartofler, og man kunne da også bare gå den nemme vej og tage en potion lasange……

Men men men, nu til det allerbedste, KØD! Kød i alle afskygninger, og husk det er buffet, så man kunne spise alt det kød man lystede…. Oksemørbrad, oksespidsbryst, Black angus, pulled pork, spareribs, mm. Hov glemte det vigtigste…. Man har mulighed for at prøve noget nyt, noget vildt og voldsomt, og bestemt ikke noget man kan få på enhver restaurant i Københavns området (jeg har i hvert fald aldrig før i går stødt på dette kød) nemlig kænguru kød. Jeg overhørte en gæst oppe ved grillen, spørge efter krokodille kød, ham tjeneren der skar kødet til gæsterne svarede, nej krokodillekød var noget vi havde i januar. 

 

 Billedet her af mig, er fra vores bryllupsrejse til Mallorca i 2013.  

Når men alt i alt, var dette en fantastisk oplevelse, stedet var hyggeligt, man kunne være lidt intime, på trods af stedet var fyldt helt op. Både med større og mindre selskaber. 

Dette var et lille bidrag til dig der ønsker at lægge din kost om, for at fortælle dig at man ikke behøver holde sig helt væk fra det sociale liv, hvilke jeg selv havde frygtet. 

Måske du allerede har luret hvilken restaurant der er tale om, for der har været en del snak om dette spisested i medierne den sidste tid.. Og hvis ikke du ved det, så kan jeg fortælle at Restaurant Flammen er et besøg værd! 

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen