Hundehvalpe? Labrador… 

Vores Labrador Iduna som i år fyldte 3 år, har været forbi en hanhund for at blive parret.. Vi har gået i 6 uger nu og ventet på om hun mon havde hvalpe i maven. Vi er nu her hjemme, blevet enige om at det MÅ hun være, hendes “patter” hænger og der er et par stykker hvor man allerede kan se hun har mælk i… Jubbiii sikke en spændende tid vi går i møde.. Inden for de næste 3 uger bør vi have fået et kuld labrador hvalpe.

Faderen Milo er gul, og en rigtig lækker hanhund. Så mon ikke vi kan se frem til et kuld blandet hvalpe med både sorte og gule?? Vi er så småt begyndt på forberedelserne nu, og vi glæder os virkelig til at blive beriget med en masse liv i huset, mere end vi allerede har, med 2 stk hunde..

Når vi har haft Iduna med på udstilling eller dyrskue har vi altid fået lidt vise ord med på vejen, fra folk som er garvet, til at kunne se hvilke linier Iduna har, og det viser sig faktisk at Iduna både har gode jagtlinier og udstillingslinier, men mest af alt kan vores egen erfaring bidrage med at sige, at Iduna er blevet en fantastisk familiehund.

Idunas hvalpe vil blive opdrættet inde i vores hus (stueopdræt) med masser af opmærksomhed, blive socialiseret, bla med vores egen Jack Russell Terrier, de vil ligeledes møde høns i haven, og vi vil sørge for at de også bliver mødt af børn i mange aldre. Idunas hvalpe vil få stamtavle ved DKK, og forventet ankomst er lige pt, 5-6 december.

Ønsker du at blive skrevet på en evt. venteliste til en labrador hvalp, så kan du skrive en mail til: june@kreazen.dk og så har du mulighed for at følge din nye kommende hvalp fra dag 1. Der er selvfølgelig også mulighed for at møde Iduna inden hvalpene er kommet.. så længe hun altså ikke har født…

Jeg opdatere naturligvis her på min blog, når der sker mere i det videre forløb…

du kan læse mere her: A kuld, alle hvalpe er flyttet hjemmefra

Alle vores hvalpe fra kuld A er solgt og flyttet hjemmefra, og bor i dag hos 3 skønne familier, men vores Iduna har den 19-3-18 fået 7 skønne hvalpe hvor alle 3 hanner søger nyt hjem.

B kuldet er nu til salg læs mere her

//June.


June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

2 tanker om “Hundehvalpe? Labrador… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen