Når man skal sælge lejlighed….

Hold da op der er mange ting man skal tænke på, når man gerne vil flytte, men lige skal sælge lejligheden først.. Specielt når man skal stå for salget selv… Vi har i dag besluttet at gennem rengøre lejligheden, tage billeder så det ser repræsentabelt ud.. Og det er jo ikke fordi vi lever i en svinesti normalt, for når man har to hunde så gør vi ofte rent…

Vi er samtidig begyndt så småt at smide ud og pakke væk, selvom vi ikke aner hvornår vi skal flytte og hvornår en evt ny køber af vores lejlighed skal overtage, men vi vil hellere være på forkant med de der små ting man måske tænker ikke tager så lang tid, men faktisk er det der tager længst tid.

Vi kan begynde at se en ende på vores liv i lejligheden efter 4 år, vi har været rigtig glade for at bo lige præcis her, men søger nu nye græsgange, i form af land, marker og færre mennesker og biler.. Sjovt er det faktisk at vi først nu har fået møbleret vores lejlighed som vi altid har dømt om. 

Det bliver vemodigt at flytte væk fra Amager, det er her vi begge er opvokset fra barns ben, og vores familier bor, men vi ville aldrig kunne have råd til at købe et hus på amager lige nu, da vores budget til køb af hus, slet ikke ligger i nærheden af de priser huse ligger på, her på Amager… Dog er vi sikre på at vi senere vil flytte til Amager. For én gang Amager, altid Amager, som man siger, hehe…. 

  

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen