Forfatter

Labrador hvalpe, søger nyt hjem, flytteklar den 29 januar 2017

Klintskov’s Saga Iduna har fået sit første kuld. Læs evt mere her: Hundehvalpe… Her kan du også se billeder af Iduna, og nede i bunden er der et billede far. 

  • Søndag den 4/12 kl 4.19 ankom første hvalp i fødekassen, navnet er Arnold (Grøn) “er desværre blevet aflivet på 5. Dagen.”
  • Kl 5.25 ankom hvalp nr 2, navnet er Alfred (Lyseblå)
  • Kl 7.00 ankom hvalp nr 3, navnet er Anton (Blå)
  • Kl 10.46 ankom hvalp nr 5, navnet er Arthur (Brun) 

Kl 7.45 og kl 11.35 ankom 2 gule hvalpe, desværre var de døde, og selvom vi gjorde alt for at genoplive skete der ikke noget. 

Efter fødslen måtte Iduna lige en tur til dyrlægen fordi vi ikke kunne vurdere om der var flere hvalpe, faktisk var det ikke første gang hun var ude og køre under fødslen, Arthur er faktisk født i bilen.. Så hvalpene er allerede tilset af en dyrlæge. 

Alle hvalpe, er hanner, og søger nyt hjem fra 29/1-17 og der er naturligvis mulighed for at de kan blive boende her, et par uger hvis det passer bedre med de nye ejers ferie. 

Hvalpene vil være passet med ormekur, være vaccineret, fået sundhedstjek, være chippet, blive socialiseret med vores egen Jack Russell Terrier (som viser sig at være en meget opmærksom onkel) man vil selvfølgelig også få en stamtavle, da begge forældre er registreret i DKK

Iduna er en rigtig god mor, og passer hvalpene bedre end vi turde håbe, fordi det er hendes første kuld, men det ser ud til at de moderlige instinkter kommer hurtigere end vi regnede med. 

Prisen for en hvalp er 8500 kr, incl et depositum på 1000 kr ved reservation af hvalpen. Med i prisen vil man få en hvalpepakke med, hvor i der vil være lidt forskelligt til opstart, fx, hvalpefoder, lidt legetøj, et hundehalsbånd osv… 

Her på bloggen skal jeg nok opdatere med billeder løbende, og på min Facebookside vil der ligeledes blive opdateret med videoer og billeder. 

Ønsker man at komme og hilse på Iduna samt hvalpene så kan i henvende jer på mail: june@kreazen.dk eller telefon: 31747374. 

Indlægget vil løbende blive opdateret med relevant information. 


Dette Far Milo. En super fantastisk han hund… 

//June. 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder