Forfatter

Saga Iduna og hendes B-kuld

Klintskov’s Saga Iduna har fået sit andet kuld. Læs evt mere her: Hundehvalpe… Her kan du også se billeder af Iduna, og nede i bunden af dette indlæg, er der et billede far.

Hvalpene er født den 19/3-2018 i følgende rækkefølge:

  • Lysebrun Bobo
  • Rød Bailey
  • Sort Buster
  • Grå Benni
  • Lilla Bella
  • Gul Beauty
  • Orange/Hvid Bianca

*Umildbart er alle tæver reserveret.

Alle* hvalpe søger nyt hjem fra 14/5-18 og der er naturligvis mulighed for at de kan blive boende her, et par uger hvis det passer bedre med de nye ejers ferie.

Hvalpene vil være passet med ormekur, være vaccineret, fået sundhedstjek, være chippet, blive socialiseret med vores egen Jack Russell Terrier (som viser sig at være en meget opmærksom onkel) man vil selvfølgelig også få en stamtavle, da begge forældre er registreret i DKK

Iduna er en rigtig god mor, og det kan vi stolt sige af erfaring, da dette jo netop er hendes kuld nr. 2, men det bliver også sidste kuld.

Prisen for en hvalp er 8500 kr, incl et depositum på 1500 kr ved reservation af hvalpen. Med i prisen vil man få en hvalpepakke med, hvor i der vil være lidt forskelligt til opstart, fx, hvalpefoder, lidt legetøj, et hundehalsbånd, en hvalpemappe med en masse viden, både det som er sjovt at have (ligegyldig info) og alt det vigtige viden.

Her på bloggen skal jeg nok opdatere med billeder løbende, og på min Facebookside vil der ligeledes blive opdateret med videoer og billeder.

Ønsker man at komme og hilse på Iduna samt hvalpene så kan i henvende jer på mail: june@garno.dk eller telefon: 31747374.

Indlægget vil løbende blive opdateret med relevant information.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder