DIY armbånd af sikkerhedsnåle…

Alle jer der følger min blog, ved jo at min mand og jeg er flyttet i hus… Jeg har nu fået mit KREA rum til at se nogen lunde ud… Er i den syvende himmel… Dog mangler jeg lige et bord jeg kan sidde ved.. 

Det første der er blevet til i mit nye rum er dette armbånd…   

Hvis du vil gøre kunsten efter, evt på en regnvejrsdag i sommerferien, måske sammen med dine børn, så skal du bruge…

Materialer der skal bruges til dette armbånd:

  • 48 sikkerhedsnåle (det er dette antal jeg har brugt til at jeg kunne passe det.
  • Elastiksnor (min er tynd, så jeg har lagt den dobbelt.
  • Rørperler (jeg har brugt Hama perler, som er dem man også bruger til perleplader.
  • En saks

Sæt perler på dine sikkerhedsnåle, og klem eller lim den sammen når du lukker den, så du eller dit barn ikke risikere at sikkerhedsnålene går op, når armbåndet er i brug… På de efterfølgende billeder kan du se fremgangsmåden… 

   
  

   
Håber du er blevet inspireret, og jeg ser gerne jeres armbånd, hvis i smider dem som kommentar til blogopslaget…

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen