Hækleinspiration, men hvor?

IMG_0217.JPG

Jeg ved det kan være svært at finde inspiration til sit hækletøj, men her vil jeg lave en guide til hvor jeg finder min inspiration.

Google kender de fleste nok, men jeg synes det kan være svært at finde inspiration der, med mindre man leder efter noget bestemt…

Pinterist er en rigtig god mulighed at finde alverdens inspiration, hvis du endnu ikke har været der forbi, vil jeg helt sikkert anbefale at du får kigget derind…

Instagram er faktisk også en rigtig god mulighed for at indhente inspiration, samtidig med at få nye kontakter, men alt dette foregår via billeder. du kan følge mig på Instagram @mrs_kreazen.dk og på #kreazendk

Så findes der naturligvis et hav af Facebook grupper.jeg kunne sagtens skrive alle de grupper jeg er medlem af, men til gengæld, så vil jeg hellere skrive dem, som jeg er størst glæde af, her er en liste:

Hækleklubben på Facebook  denne gruppe gælder for hele landet.

Hækle hygge uden fnidder også en hyggelig gruppe, hvor der ingen salg er, men til gengæld en masse inspiration.

Hækleuniverset denne gruppe er både med salg, og en masse inspiration.

Julens hæklede glæder, året rundt. Er du også bidt af julen, den forme og farver, året rundt, så er denne gruppe lige noget for dig.

Hækletips og Hjerterum: i denne gruppe kan man finde en masse inspiration og hjælp til igangværende projekter. Jeg har endnu ikke oplevet at der ikke var nogen der ville/kunne hjælpe mig … 

Lav en hækleopskrift Drømmer du om, at dine fantasier bliver skrevet ned, så er ønsket med denne gruppe, at man kan få hjælp af andre, støtte andre i at få lavet deres hækletøj om til opskrift. (denne gruppe er endnu ny)

Denne liste er et udpluk af hvor jeg finder min inspiration, og hvis du har andre input, som andre kan få glæde af, så smid en kommentar til indlægget.

 

Håber du fik glæde af at læse dette opslag, og måske fandt nogle Facebook grupper som du endnu ikke er medlem af…

Min mand har jo lavet en webshop Kreazen.dk og har faktisk lavet en gruppe hvor han vil give medlemmer af gruppen mulighed for rabatter, og personlig kundeservice: Kreazen.dk håndarbejde med personlighed

 

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

2 tanker om “Hækleinspiration, men hvor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen