Program til hæklefolket som ønsker at lave deres eget diagram.

18446822_10210320412501635_5817169741554654316_n

Når man som jeg, udarbejder sine egne opskrifter, er det rigtig rart (for mig i hvert fald) at kunne tegne det jeg tænker, og gerne når jeg får en ide. Jeg har tidligere brugt et stykke papir, men det er lidt svært for mig at gøre det forståeligt nok til at kunne indsætte i mine opskrifter.

Derfor er det rart at jeg nu har fundet et program som både kan fungere på Windows og på MacOS, der findes også muligheder for at bruge de tilgængelige på internettet, men jeg synes det er rart at jeg bare skal åbne et program, uden først at søge efter det på internettet.
Her kan bl.a. nævnes: https://stitchboard.com og https://www.stitchfiddle.com/en Jeg har dog ingen erfaringer med disse sider, jeg er blot blevet dem anbefalet i min søgen på et program.

Programmet som jeg er blevet anbefalet hedder Stitch Works, og har alle de tegn til et diagram som du har brug for. Jeg bruger som regel de mest almindelige, så dem ved jeg med sikkerhed findes..

Programmet kan downloades ved at trykke på linket: Windows
Programmet kan downloades ved at trykke på linket MacOS

Links er blevet fundet her: http://www.ravelry.com/discuss/stitch-works-software/3273192/1-25

Jeg har nu fået lidt tid til at prøve programmet, og jeg har faktisk fået udarbejdet et diagram som skal med i min næste opskrift. Det er ikke helt lige som man ser i bøger o.lign. men je ghar forsøgt at gøre mit bedste, men mon ikke at øvelse gør mester.

Så har jeg lavet en opskrift på babytæppe/karklud/gæstehåndklæde, jeg er mega stolt for det er mit første diagram jeg har tilknyttet en opskrift: Køb opskriften her til 20 kr.

 
Håber du kan bruge dette indlæg til dine fremtidige opskrifter, og ideer.

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen