Update på vores fertilitetsbehandling 1 æg tilbage…

Flere har spurgt ind til de 4 æg vi har (haft) i fryseren, og jeg synes lige jeg ville give en Update på det.

Første æg brugte vi faktisk med det samme, da vi fik beskeden om at der var kommet 4 æg på frys. Og så var der 3 tilbage.. (endte med negativ test)

Vi brugte æg nr 2 i november måned, et super flot æg, som de kaldte noget specielt, jeg kan ikke stave til det, men det var noget med at det allerede af ude af sin skal da vi brugte det, og det betød at vi var meget optimistiske, men desværre endte vi ud i en negativ graviditetstest endnu engang.

Vi tog faktisk æg nr 3 allerede lige efter, med blodprøve den 2 januar, igen var vi optimistiske netop fordi vores ægdonor har leveret virkelig gode æg, men lykken ville os det ikke, og endnu engang måtte vi lade os slå ud af en negativ blodprøve.

2 forsøg lige i rap kan ikke anbefales, jeg fik ikke bearbejdet den første negative blodprøve og det betød faktisk at efter 2. Januar med 2 negative blodprøver med en måneds mellemrum gjorde at jeg lukkede mig inde, lukkede mig inde i den forstand at jeg helst ikke var social, men gerne tog min fine facade på når Mads synes vi skulle i Garno.

Uvisheds om hvad der kommer til at ske med det sidste æg, gør at vi har holdt lidt igen med det sidste forsøg, for når det er brugt så ved vi ikke hvor vi står i forhold til vores drøm om at få en baby. Det har faktisk gjort at det er nemmere at tænke på vores hunde og tænke på Butikken frem for at tænke på os selv, og drømmen om en baby.

Jeg dealer stadig med uvisheden om hvem pokker der skal arve Mads og jeg, hvis ikke lykken vil tilsmile os med en baby. (Bekymringer kan der være nok af selvom man ikke har børn)

Når det så er sagt, så er drømmen nok ikke lige så stor som den var for 5 år siden. Når man engang har haft en drøm om en lille familie, men skal kæmpe i over 5 år, så er der andre ting som er blevet vigtigere i vores liv. Vi vil gerne tilbringe en masse tid med dem som at vi ved elsker os for dem vi er, både venner og familie, og så vil vi gerne bruge en masse tid på Butikken, nogen gange føler jeg slet ikke at jeg ser Mads, fordi han både arbejder 37 timer som lokofører, og er mindst lige så meget tid i Butikken om ugen. Nogen gange tager jeg med for at være sammen med Mads, og så tilbringer jeg en masse timer på min madras, for jeg kan ikke holde til at arbejde mere end de ca 10 timer om ugen, men hvad gør man ikke for at tilbringe lidt tid med sin mand i sit liv.

Sidste æg forventer vi at bruge efter sommerferien, hvis vores psyke ellers vil det, for det med ikke at vide hvad der skal ske efterfølgende er faktisk meget skræmmende og noget vi bliver nødt til at forholde os til når det slutter.

Hver gang at jeg har fået lagt et æg op, tager vi et billede af “prik” men de billeder vi indtil nu har taget (5 stk) af hver “prik” er desværre ikke endt med en baby…

Til slut vil jeg ønske dig en rigtig god sommer!

/June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

2 tanker om “Update på vores fertilitetsbehandling 1 æg tilbage…

 1. Puha det er fandeme en sej kamp og fuck hvor er i seje❤
  Tror ikke jeg ville kunne holde til det.❤
  Jeg håber så meget at det skal lykkes for jer med det SIDSTE æg, i bliver fantastiske forældre.❤
  Pgså rigtig god sommer til jer.

 2. Øv for en lang og sej kamp I har været i gennem, uden resultat. ❤️
  Det er en hård omgang, og alligevel får I overskud til at få Garno til at vokse sig stor 👍🥰 ..
  Håber alt det bedste med det sidste æg, så I kan få Jeres Drøm opfyldt ❤️🍀🤞. Rigtig god sommer til Jer 🏖⛱🏝 I er fantastiske til at få alle os garntosser til at følge Jer 🧶🧶🧶😉💙❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen