Jeg overskrider grænser.

Reklame for Garno!

Jeg ligner en som skal til at synge en sang eller noget i den dur, men det skal jeg heldigvis ikke. Garno er gået i luftet med vores nye podcast Garno’s Verden. Første afsnit kan du høre her: Podcast Garno’s Verden den ligger også på Spotify: Garno’s Verden på Spotify

I dette første afsnit fortæller vi starten af historien på Garno. Vi prøver også at tale lidt om os selv, men den del er lidt mere vanskelig synes jeg. Men vores podcast går tættere på “Mads og June”, end man før har oplevet.

Det har været en virkelig sjov oplevelse, kun at lave lyd. Og det er helt sikkert noget som Garno vil fortsætte med at lave, fordi vi sagtens kan lave det hjemmefra. Det gør det meget lettere for mig på de dårlige dage, at lave noget fornuftigt uden at skulle ud af huset.

Jeg håber du vil lytte med på Garno’s Verden som podcast.

Vi høres ved

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen