Zensie Design er på YouTube

Jeg har nu fået taget mod til mig, og oprettet en YouTube kanal… denne kanal vil jeg primært bruge til syning, men det kan ikke udelukkes at der dukker et par hæklevideoer op.. Har du forslag til indhold til min kanal så skriv en kommentar her i kommentarfeltet, og så skal jeg se hvad jeg kan gøre. Der ligger allerede en video på min kanal som viser hvordan du syr lynlås på dit stof, med både ydrestof og foer.

Jeg håber I vil følge med på min kanal, måske du kan blive inspireret til at tage den gamle symaskine frem? Måske du bare lige mangler et par tips, og så håber jeg videoerne kan bruges.

Jeg glæder mig i hvert fald til at vise alt det jeg har gang i, på video i stedet for altid bare billeder hvor det er et øjebliksbillede.

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen