Hækling og “vinterboomerang”

   
Med mit nye hæklede tørklæde kan jeg holde varmen hele vinteren… Jeg har fundet en opskrift, som passer til mit temperament, det går nemlig ikke for langsomt… Ja jeg ved det godt, nogle af de ting man hækler må gerne tage noget tid, så længe man hygger sig med det… Men dette tørklæde må været svaret på en hurtig julegave.. Jeg har hæklet det over to aftner, og når jeg først er i gang, skal der meget for at jeg lægger det fra mig igen… 

Opskriften hedder vinterboomerang og kan købe via linket her: Vinterboomerang

Jeg er tidligere kørt surt i seagul og vinkelsjalet, fordi jeg ikke føler at jeg kommer nogen vegne… Men fordi man ved dette tørklæde bruger en større nål, det virker bare mere overskueligt, når man kan se et resultat rimelig hurtigt… 

  
Det er sjovt når ens tørklæder efter samme opskrift, kan blive SÅ forskellige, når bare man skifter farver….

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen