Hæklet ugle. Gratis opskrift.

Hæklet Ugle.

Jeg har hæklet en ugle. og har prøvet at skrive ned hvad jeg har gjort. og opskriften ligger gratis inde hos Garno som PDF fil. Det var ikke meningen jeg ville lave en opskrift, for jeg fik egentlig beskrivelsen af en rigtig god veninde. Så egentlig er det ikke min opskrift, men jeg har skrevet alt ned, med mine egne ord, hvordan min ugle er blevet til. Dette er dog kun en “grundopskrift” på selve kroppen, da jeg ikke har hæklet øjne, næb, og vinger.

Knappen med mit navn har jeg købt her: Design selv knap 20mm

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen