Oksekødsboller med mozzarella, LCHF.

Her er hvad jeg gjorde, og inspirationen har jeg fundet på facebook, kan desværre bare ikke finde videoen længere… 

Opskrift på kødboller med fyld.

  • 500 gram oksekød
  • Krydderier
  • Mozzarella kugler, eller normal mozzareller og skær dem i firkanter.
  • Bacon
  • Tandstikkere….

Du rør din fars, med oksekød og krydderier. Derefter laver du en “bolle” og trykker flad, og ligger en mozzarella kugle i og folder din fars rundt om… Der efter smider du en omgang bacon rundt om kuglen og påsætter en tandstil ned igennem… 

Læg dem på en rist i ovnen, og gerne med en bageplade under med bagepapir der kan opsamle fedte. 

De skal have omkring 15-20 min i ovnen ved 200 grader, jeg bruger varmluft ovn. 

  
Jeg har desværre ikke et billede af dem færdiglavet, for de blev spist ret hurtigt efter de kom ud ovnen, og dem jeg ikke fik lavet, er smidt i fryseren, så jeg er spændt på om hvordan de bliver, når de skal laves, efter at have været i fryseren, skal nok holde jer opdateret… 

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen