Drømme!

 

 Hvem drømmer ikke om at tage syd på, ned til varmen, hvor man glemmer hverdagen, udfordringerne, og bare er sammen med den eller dem man elsker og holder af?

Lige i dag drømmer jeg om at komme væk fra de svære følelser, der er i forbindelse med, at ikke alle drømme og fremtidsplaner nødvendigvis er lette at opfylde. Da jeg var barn, vidste jeg præcis hvad jeg skulle… Når jeg blev voksen, skulle jeg have mig en god hverdag, arbejde, mand, børn, hund, bil og hus… Hvem har ikke disse drømme? 

Jeg er en af de heldige, manden i mit liv er fundet og vi blev gift 7/9-13 og havde et fantastisk intimt bryllup, lige i vores ånd. Billedet jeg har delt er fra vores bryllupsrejse til Mallorca, vi havde en fantastisk kærlighedsferie

Hundene er ligeledes i hus, 2 stk af slagsen. Og vi bor i en skøn lejlighed i København, dog er drømmen at flytte længere væk fra København, og gerne i et hus med et ekstra værelse og en have til hundene.

De svære følelser jeg gerne vil væk fra, er de følelse som kommer i forbindelse med at være ufrivillig barnløs og samtidig have en lidelse i underlivet, som lægerne kalder endometriose. I dag har jeg været til min første samtale på Rigshospitalet, i denne forbindelse blev jeg ikke ret meget klogere, jeg blev dog anbefalet at jeg skulle igennem en operation så lægen har mulighed for enten at begrænse skaden, eller udelukke lidelsen, så nu kan jeg bare vente på brevet fra hospitalet kommer, med tiden på hvornår at jeg skal opereres. Lægen sagde dog at det først blev efter sommerferien hvilket der selvfølgelig er lang tid til. I en alder af 28 snart 29 håbede jeg selvfølgelig på at jeg skulle have et barn inden jeg var 30 men jeg må nok også indse at det VAR/ER en drøm, og at lige netop denne fremtidsplan jeg nu engang havde mht børn muligvis ikke vil lykkedes.

Og hvorfor er det lige at jeg mener jeg skal være mor inden jeg er 30, ja det er jo ikke fordi at jeg føler mig gammel, men måske jeg bliver påvirket af alle de unge kvinder der i dag får børn tidligt, der er dem der får den ene abort efter den anden, fordi det ikke var meningen at de blev gravide, der er selvfølgelig også dem der er heldige at få et barn når de planlægger det. Men er man gammel bare fordi man snart og 30, og har man travlt med at få børn fordi man er ved at være 30, er alder ikke bare et tal, og man nu engang er så ung som man føler det? 

Følelsen af at man ikke er tilstrækkelig, følelsen af ikke at kunne levere det man er sat i verden for, nemlig at fører sin generation videre, det med at kigge ned af sig selv i spejlet, og ikke kunne se hvad det er der galt med en, disse følelser er svære at håndtere, så til dagligt prøver jeg at gemme dem væk. Dog er jeg klar over, at på et tidspunkt bliver jeg nødt til at håndtere disse svære følelser, men det behøver ikke at være lige nu. ☺️

// June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen