Første indlæg på bloggen. Bag facaden.

Jeg vil starte med at svare på et spørgsmål: Hvordan kan det være jeg har oprettet en blog?

Svaret er således: Jeg er ærlig talt træt af Facebook, jeg føler jeg skal træde varsomt når jeg skriver noget, så facebook bruger jeg ikke til det, jeg forventer at bruge bloggen til.

og så til det væsentlige….

Hvem er jeg? Jeg er en ung kvinde på 28, jeg er lykkelig gift med manden i mit liv, bor i en gammel københavner lejlighed, her bor vi sammen med to dejlige hunde. Drømmen er at flytte uden for byen, i et hus, med have hvor hundene kan udfolde sig 🙂

Jeg er (synes jeg selv) meget kreativ, siden jeg var barn, har jeg både kunne strikke og hækle, takket være min mormor, som lærte mig den vidunderlige verden at kende, inden for strik, min mor kan jeg derimod takke, for at have lært mig at hækle. Og det har jeg haft god gavn af efter jeg blev voksen.

Dette var et lille indblik bag facaden, fremadrettet vil jeg prøve at give et indblik i hvad jeg tænker, og hvad jeg laver af kreative ting.

Jeg håber i har lyst til at følge med helt ind bag facaden.

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen