Når man har fødselsdag….

I går fyldte jeg 29 år, og jeg vidste jeg var nødt til at planlægge dagen selv, for vi står jo midt i en flytning, og køb af hus, så vores overskud er for længst begravet… Er dog sikker på overskuet snart kommer tilbage, faktisk så snart vi kan fraflytte lejligheden… 

For nogle år siden havde jeg lovet min mormor at tage hende med i fiskespa, og i februar i år, lovede jeg det så igen, og lovede det meget præcist, vi skulle nemlig gøre det inden vi flyttede til Sverige 1 marts. Vi flyttede dog ikke alligevel, da Mads jobtilbud blev trukket tilbage… Og min mormor og jeg kom ikke afsted til fiskespa. 

I sidste uge fik jeg så en super ide, for hvis jeg skulle lave noget på min fødselsdag måtte jeg selv arrangere det, og jeg sagde til min mormor at nu havde vi chancen for at gøre det, og mormor sagde at det var super fint og at vi så kunne slutte af med banko om aftenen. Jeg havde dog ALDRIG ønsket mig at komme i spa med fisk, stikke mine fødder ned i et akvarium, og lade fisk spise af mine fødder. Tror i jeg gjorde det??

  
Jeg stod op kl 7, kørte Mads på arbejde, købte morgenmad, og så afsted mod mormor og morfar. De havde heldigvis ikke spist morgenmad endnu, for til mit held var de stået lidt sendt op i forhold til normalt.. Inden mormor og jeg kørte havde jeg fundet en tjekliste, man måtte fx ikke have vabler, eller sår på fødderne, og da vi havde godkendt hinandens fødder kørte vi mod Fields, hvor jeg vidste der lå et fiskespa. Vi får bestilt 2 gange 15 min, 15 min til hver, og så skal vi lige vaske vores fødder inden, man får så udleveret “klip klapper” I ved de der hvor man sætter en strop imellem stortå og den næste tå. De burde virkelig sørge for at skifte dem ud, til nogle andre, jeg kan ikke forestille mig at nogen vil synes det er behageligt med sådan en strop mellem tæerne? Eller tager jeg helt fejl her?

Vi bliver tildelt et sæde med to akvarier, men min mormor ser hurtigt at sædet er slidt, så vi vil naturligvis hellere sidde ved en anden sektion. 

Jeg må lige være ærlig at sige at det kilder rigtig meget… Det er som om man får små impulser i form af små stød ind i fødderne. Men min mormor klarede det fantastisk, og hun bryder sig faktisk ikke om andre rør ved hendes tær.. Så her må jeg sige at være en tøs… 

   
 

Efter denne omgang, hvor jeg nærmest blev spist af, alle fisk var i hvert fald vågne i mit akvarium, hvor i min mormors, lå de fleste på bunden.. Hmm, det kan der jo være to årsager til… Hvad tror du, at jeg havde sure fødder? Eller mon det var min mormors fødder de ikke kunne lide?

  
Så tog vi videre på cafe, hvor min veninde sad, og sørme om ikke der var pyntet op.. Og dette var da også den eneste gave jeg fik i går, men jeg vil gerne indrømme at det er den bedste gave jeg kunne drømme om.. En skytsengel… Der er en fin tekst bagpå der fortæller alt om min veninde og at jeg kan regne med hende! 

Aftenen sluttede af med en omgang banko, og denne gang glemte jeg helt at tage billeder, men jeg vandt en flaske snaps… 

På vej hjem så jeg månen flot og rød, og spurgte Mads, om vi kunne tage ud til stranden for at se månen, undskyld kvaliteten, men det er svært at tage et billede i tusmørket…  

Alt i alt en fantastisk fødselsdag..

//June.

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen