Rester fra kødsovs brugt… LCHF

I går tænkte jeg at jeg hellere måtte lave noget andet end squash pasta til vores kødsovs, og det kom der dette ud af: 

   
Min mand gav maden karakter på en skala fra 1-10 og endelig karakter var 9, så det må synes at være godt … Han spise i hvertfald 3 “pandekager” med hytteost, og kødsovs, drysset med cheddar ost… 

Opskriften får i her:

Pandekager til kødsovs, og ovnen.

  • 4 æg
  • 1 spsk fiberhusk/ den gule
  • 4 spsk fløde
  • 2 spsk hytteost
  • Lidt salt
  • Smør til stegning.

Ingredienserne blander jeg sammen, til den er som den skal være, lidt ligesom en “normal” pandekage dej. Jeg sørger for panden er rigtig godt varm inden jeg laver den første, og selv om panden er varm skal det selvfølgelig altid gå galt med den første.. Haha. 

  
  
Når pandekagerne er lavet, sætter jeg dem på køl, da de er nemmere at rulle sammen når de er kolde, og så smører jeg dem med hytteost, og det er udover det hytteost der skal i dejen. Derefter kødsovs, og ned i et glasflad, hvor jeg så dryssede cheddarost oven på. 

  
Ovnen satte jeg på 150 grader og jeg gav maden ca 25-30 min i ovnen, da de bare skal være varme. 

   

//June 

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen