Jeg testhækler denne flotte fyr…

Facebook er fantastisk til rigtig mange ting, og når man laver en ny hækleopskrift er det dejligt når nogle gerne vil testhækle opskriften for at finde fejl og mangler, og at den opskrift man nu har brugt tid på at skrive, den i det hele taget virker… Man kan som regel altid finde en eller flere testhæklere på Facebook, der findes rigtig mange grupper som man kan søge i. 

Jeg har selv brugt testhæklere til mine opskrifter, og mange gange bliver de små fejl opdaget. 

Jeg har nu været så heldig at få lov til at testhækle denne skønne abe, som er inspireret af KB aben, men som langt fra er den samme. Jeg havde dog lovet mig selv, at jeg ALDRIG ville lave en abe mere, pga de tynde arme, men aben skal jo have både arme og ben plus hale, så jeg måtte revurdere mine egne løfter til mig selv, for hold nu op hvor er den bedårende. 

Opskriften er skrevet og designet af Camilla Lindegaard Juhl, og jeg skal selvfølgelig nok fortælle når man kan købe opskriften og hvor man kan købe den. 


Armene og benene er faktisk færdig hæklede, men skal lige monteres, og så mangler jeg faktisk bare at lave halen. 

Jeg er ikke særlig vild med at hækle på bestilling, men jeg elsker virkelig at testhækle en opskrift, også selvom der somme tider er en deadline på, men er der forskel på at testhækle og hækle en bestilling? Næ det er der faktisk ikke, men det er følelsen som der er forskellen.. 

Jeg har købt mig en ny hæklenål, for selvom at jeg troede, jeg havde verdens bedste hæklenål, så må man nogen gange bøje sig, og prøve noget nyt, og hold nu op, jeg har da lige fået mig en ynglings hæklenål, skal da helt sikker have udvidet med et par stykker mere. Hæklenålen er fra Clover og hedder Amour, den glider simpelthen så let igennem løkken af garnet, så det er blevet en leg at hækle. Mads sælger dem i webshoppen og du kan finde dem lige her: Clover Amour til 55 kr Sættet med flere størrelser kan købes her: Clover Amour sæt 419,95 

Fyldet jeg har brugt er dette fra Kreazen.dk jeg har købt en stor pose til 99 kr med 1000 gram Lige her kan du finde det

Håber i kan holde varmen, nu hvor at vejret valgte at springe foråret over, og i løbet af 1 uge både bød på sne/hagl/regn/sol, jeg er nu mest til denne skønne varme, tænk engang 25 grader i Maj måned, jeg klager ikke… 
/June.

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen