Stille på bloggen…

 
Der har været ualmindelig stille på bloggen, den sidste måneds tid, men jeg er her endnu… For selvom der har været stille her, har den seneste måned virkelig budt på mange ting, og jeg har fulgt med på sidelinien og set til, at webshoppen kreazen.dk har udviklet sig. 

Jeg må indrømme at det har været en spændene udvikling, og stadig er, for min mand gør virkelig et stort arbejde, og det på trods, at han samtidig med at have lavet alt i webshoppen selv, og opbygget den fra bunden, er startet i nyt arbejde ved siden af. 

Ingen start, uden vanskeligheder, og da Mads skulle til at starte med at lave de første ordre på knapper, gik hans maskine i stykker, og han måtte tænke hurtigt, så vi drog en tur til Jylland i påsken, samtidig havde vi en tæve i løbetid, så vores hanhund var med på turen. 

Det mest spændene har faktisk været at følge Mads og hans udvikling, for jo jo bevares, garn er jo “bare” garn, men Mads har virkelig fået sat sig ind i de forskellige typer og kvaliteter der nu engang findes, at polyakryl er microplastik, uld kommer fra dyr, og bomuld fra en plante, og tænk sig, at selvom at Mads har fulgt mit garnforbrug de sidste par år, så havde jeg da ikke regnet med at han havde udset sig en favorit blandt det garn jeg har brugt. Det viser sig faktisk at Mads har fulgt mere med i mit garnforbrug end jeg lige først antog, det synes jeg virkelig er sejt! 

Så i kan nok tænke jer, hvorfor jeg ikke har behøvet at blande mig synderlig meget, og jeg kan med glæde se hvordan shoppen udvider sig hele tiden, med flere og nye varer. 

Det der fylder rigtig meget for mig lige nu, er at menneskene omkring mig, !bestemt ikke alle! “venner” og bekendte, ikke kan skelne mellem virksomheden og mig “June der elsker at hækle” Jeg føler at jeg ikke længere må have en holdning, uden at min holdning bliver sat i forbindelse med min mands virksomhed. Så lige for at slå det helt fast med søm og skruer, så har jeg ikke andet at gøre med virksomheden end at være gift med direktøren, eller det vil sige, jeg kan jo ikke undgå at modtage de pakker der kommer ind ad døren, da jeg jo er hjemme hver dag, men jeg åbner dem IKKE, selv om det kan være fristende og se det sidste nye garn der er bestilt hjem, jeg kan dog godt beherske mig, for der er ikke noget bedre end at se når Mads åbner pakker, som var det juleaften. 

Jeg ville være ked af, hvis jeg var nødt til at lukke min blog på bekostning af min egen person, og webshoppen, så jeg går med overvejelser om hvad der er rigtigt at gøre, og ikke mindst det rigtige at gøre for mig, men som en klog kvinde sagde til mig, så sent som for nogle uger siden: “June, du kan selv vælge folk til og fra i dit liv” Og hun har jo så evig ret. Det er vidst blevet tid til at revurdere nogle ting. Til dette kan jeg oplyse at jeg vælger min blog til, for jeg kan rigtig godt lide at skrive, og få mine tanker ud, uden at jeg skal gå på kompromis med mig selv! Og jeg vil prøve at holde jer opdateret. Jeg må dog også lige slå fast, at ja jeg kommer til at reklamere for min mands virksomhed, men hvis ikke der er nogen der hjælper ham godt på vej, ud i det selvstændige erhvervsliv, så kommer han jo ingen vegne… 

Jeg er SÅ pave stolt af Mads! Tænk sig, at han så en mulighed i at starte en virksomhed helt fra bunden baseret på, at have fulgt med i min hobby, er det ikke sejt eller hvad?! 

Og hvordan får jeg så givet lidt tilbage til min skønne mand, der har lagt så meget arbejde i, at udfører en drøm, (han havde nok bare aldrig drømt om at han skulle arbejde med garn haha, jeg har påvirket mere end jeg lige gik og regnet med) jo, jeg har fundet en, som kan lave et logo til Mads webshop, og jeg lover jer, at Mads og kreazen.dk’s nye logo både bliver personligt, med et pift af humor, for Mads fortjener KUN det bedste! 

Og heeey.. Bare fordi jeg har et garnlager i huset, så betyder det BESTEMT ikke, at jeg bare kan sige hvad jeg skal bruge, næ nej, jeg får en faktura i hånden, og får lov at betale lige som alle andre, det er det jeg elsker allermest ved Mads, der er ingen forskel på om jeg er gift med ham, eller ej, han er blevet en rigtig forretningsmand, men min forretningsmand! 

Mere tekst under billedet….

 
Min hæklenål har da også været fremme i ny og næ, og det er blevet til en elefant rangle, eller det vil sige, den mangler sine øre, men stødtænderne har jeg virkelig haft besværligheder med, så min er en baby-elefant, uden stødtænder… Til denne har jeg brugt 100 % bomuld, og hvis du kunne tænke dig at se Kreazen.dk’s udvalg af garn kan du gøre det Lige her.. billigt, men bestemt lækkert, og så har jeg naturligvis brugt en rasleboks, en med rigtig god lyd, den kan du finde Her til 7,95 kr og til sidst en meget vigtig ingrediens Formfast fyld i 100% polyester… Hov havde lige nær glemt det vigtigste, opskriften! Så kunne du tænke dig at lave denne elefantrangle så finder du Opskriften gratis lige her..

Tak fordi du læste med

//June.

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

2 tanker om “Stille på bloggen…

 1. Hej june
  Det var hyggeligt med lidt nyt fra din blog
  Rart med en dygtigt mand og som gidder det er jo ikke alle mænd som gør vel
  Du skal bare lade være med at tænke på hvad andre mener og tro og gør som du selv vel
  Dumme bemærkninger ja det er smadder irriterende øv øv hvor folk kan være nævn nyttige til tider
  Bare fortsæt du
  Held og lykke med det hele
  Og jeg vil gerne føge med på din blog
  Hav det rigtigt rart
  Vh Maria zwolle ❤️

  1. TUSIND Tak Maria 🙂 Er glad for du følger med ❤️ ja man må finde sig i meget, og til tider kan det være virkelig svært bare at se til, mens personer man godt kan li’ træder på en, men så er det nok bare ikke dem man skal have i sit liv længere ?
   Kh June

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen