Baconrulle med oksekødsfars og ost. LCHF

 

Jeg har set en video på facebook, hvor man pakker noget fars ind i bacon med noget ost, jeg husker dog ikke hvordan og hvorledes, så her kommer min fortolkning. 

Min mand havde købt hakket oksekød, men jeg må ærlig indrømme at hakkebøffer hver dag, ikke lige er sagen. Derfor måtte jeg tænke kreativt i forhold til hvad vi havde i køleskabet… Først vil jeg skrive hvordan jeg har lavet farsen, og derefter vise jer billeder af processen. Håber dette kan være med til at inspirere jer, i forhold til nye muligheder og lækkert mad…

Opskrift på fars.

Du skal bruge:

  • 800 gram hakket oksekød
  • 2 spsk hytteost
  • 1 æg
  • Krydderier efter smag
  • Salt og peber
  • 1 spsk oliven olie (jeg har brugt en med smag af citron)

Dette blander jeg sammen, så den minder som en frikadellefars.  

 
Derefter bruger jeg noget bagepapir, og lægger bacon på bagepapiret. Jeg har brugt to pakker.   

 

Så fordeler jeg min fars på baconen. Og lægger en strimmel Goudaost på, og ruller den sammen:   

Jeg har penslet min baconrulle med oliven olie med krydderurter, ind på risten med en bageplade under risten, så fedtet lander på en plade der er nem at gøre ren. Ind i ovnen i ca 30 min, på 200 grader, dog skal den vendes efter 15 min, og man kan lige pensle på den anden side også… 
Hvis du ligesom jeg, får ekstra fars i overskud kan dette med succes, bruges til et par hakkebøffer… 

Til sommer vil denne ret med fordel kunne bruges til grillen… 

Velbekomme

   
  
//June.  

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen