Kreativ med cowboybukser.

Ja overskriften siger sig selv… Hvorfor skal man smide sine cowboybukser ud, når man kan lave en lille pude, som kan bruges til holder af fjernbetjeningen, eller mobilen? Sjov og personlig ting i hjemmet, det kan jeg rigtig godt li’, og min mand blev begejstret…

Dog tænkte jeg at jeg måtte prøve at lave cowboybukser om til andet, så gik i min lokale genbrugsbutik, og der fandt jeg nogle ret fede bukser, så fede at jeg lige måtte prøve dem inden jeg klippede i dem… Øv altså, de var et nummer eller to for små, men så er det godt at tanken med dem var andet end et par nye bukser til mig… Nu havde jeg ingen problemer med at klippe buksebenene af… Her er resultatet af min tanke:

 Jeg tænkte at jeg måtte have noget stof, som jeg kunne bruge som foer, så det bronze farvede stof er til det.

Jeg er dog ikke kommet videre med denne udfordring, jeg synes nemlig jeg skal bruge et par bukser mere, som bund i min taske… Ja min tanke er altså at forvandle disse bukser, uden bukseben til en taske… Følg med på bloggen, for skal nok dele mit færdige projekt med jer, når jeg engang er blevet færdig…

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 94

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen