Tunesisk hækling, fra garn til pude….

Det er utroligt hvad garn kan forme sig til, med en smule tålmodighed, og en tunesisk hakke nål…

Se bare her udviklingen fra garn til pude….

  

  

  

Det skal nok lige nævnes, at dette var mit allerførste projekt i tunesisk hækling, eller som det også kaldes, hakning. Jeg var dog fast besluttet på at den skulle være færdig, og på trods af jeg ikke er så god på en symaskine, fik jeg alligevel, med kyndig hjælp fra min mormor, syet det hæklede stykke til en pude.. Derefter tænkte jeg at puden, måtte da have en partner, så der måtte mit kreative gen lige sættes i værk…

Puderne står nu i vores sofa, og bliver flittig brugt af min mand…

Opskriften købte jeg hos Anita garn i Brønshøj.

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen