Fertillitetsbehandling. 


Vi har den 30/11-15 været på sygehuset, og blive undersøgt, og igen har vi et par bump på vejen forude… Vi står desværre i den situation at vi skal godkendes, til at få hjælp i det offentlige, af statsforvaltningen. Men vi må bevare vores positivitet, og se det positive i alt det her, og det er at undersøgelserne fortsætter op til svaret fra statsforvaltningen. Grunden til at vi skal godkendes, er at jeg tidligere har haft en psykisk diagnose, men en diagnose som ikke er tilstede i mit liv i dag, har været medicinfri i 8 år nu. Og diagnosen er ændret… Tidligere hed den Paranoid Skitzofreni, men er for nogle år siden ændret til Paranoid Skitzofreni i komplet remission, og uspecificeret personlighedsforstyrrelse.

Men undersøgelserne fortsætter, og i går fik vi så at vide, at min mands sædkvalitet er dogen, og det er derfor vi ikke er blevet naturlige gravide, for “svømmerne” kommer bare ikke derop hvor de skal… Dvs at vi desværre ikke vil kunne starte op med insiminering, men skal direkte til en form for reagensglas forsøg, når vi engang får vores godkendelse… Det er pludselig ikke kun min skyld, at vi ikke kan få børn, men et fælles problem… Det skal jeg lige lære at håndtere, for selvfølgelig skal ingen af os have skylden… Det er bare let at tage skylden over på ens egne skuldre,

I dag tager vi op på vores nærmeste sygehus for at få taget en masse blodprøver. Et skridt nærmere på drømmen, om at få et lille mirakel… Også selvom vores fremtid ikke lige nu ligger i vores egne hænder, men i Statens hænder….
Jeg skal nok løbende opdatere på hvad der sker i sagen fremadrettet…

Vi blev godkendt til fertilitetsbehandling April 2016.

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen