Hæklenålene er blevet støvet af… Og jeg har fundet mig en….

Jeg har været meget stille her i den seneste tid, men det betyder ikke der er kedeligt i mit liv lige nu, nærmere det modsatte. 

Jeg har fundet mine hæklepinde frem igen, og lige ledes fundet mig en hækleklub, ja du læser helt rigtigt, en hækleklub, lidt ala en strikkeklub. Det findes rent faktisk, hvis man vil gøre lidt for det selv, vel og mærke. I første omgang skal man naturligvis finde nogle der hækler som en som, dette gjorde jeg, ved at oprette en gruppe på facebook, ved navn Find hækleklub

Jeg fandt hækleklubben inde via “find hækleklub” og vi fik lavet kontakt på gruppen, og oprettede en fælleschat for os, der boede på Amager, men da det hurtigt blev uoverskueligt, fik vi oprettet en gruppen, hvor der hver gang vil blive slået op når man påtænker at lave en dag hjemme hos sig selv, eller nede på en cafe, kun fantasien sætter grænserne…

I den hækleklub jeg har fundet, der er vi 3 der mødes på en cafe på Amager, ca 1-2 gange om ugen.. Eller når vi kan… Jeg er glad for at sidde med 2 fantastisk dygtige kvinder med samme interesse, jeg bliver både inspireret, og glad i låget på samme tid.. 

Første gang jeg skulle ned på cafeen havde jeg vanvittig ondt i maven, jeg vidste nemlig at de havde siddet nede på cafeen før, dvs jeg havde et møde med en hækleklub der allerede var gået igang, det var altså mig der var den nye, og jeg var nær ikke kommet ud ad døren, frygten for hvad jeg havde gået glip af, tænk hvis de ikke brød sig om mig, endnu værre var, jeg kunne ikke finde mine hæklenåle.

Jeg stod/står midt i en flytning, og alt mit garn var blevet pakket ned, jeg måtte jo starte et sted. Men hvordan kunne jeg dog finde på at pakke mine hæklenåls ned?

Jeg opdagede til mit held, at jeg havde været så klog at lægge ALLE hæklenålene ned i en kurv bag sofaen, og jeg havde købt noget garn, og jeg havde en ide, så jeg smuttede ud af døren.

Nede på cafeen bliver jeg mødt af to smilende, og i mødekommende kvinder/piger, og mit hjerte faldt på plads, vi mødtes kl 10, og lige pludselig var kl 15, 5 timer var der gået med (ikke ret meget hækling fra min sidde) snak, grin, og jeg synes simpelthen det var så hyggeligt, uden at formelt…
I går aftes kom jeg så igang med det projekt som jeg havde til tænkt den første dag i hækleklubben, nemlig et hæklet sjal, men jeg ville starte fra bunden, dog kunne jeg ikke knække koden til hækleklub, men det kunne jeg hjemme i sofaen… 

 Jeg glæder mig til at vise jer, det færdige resultat når det engang er færdigt… Og muligvis en opskrift….

Hvis du har lyst til at følge mig på en nem og smertefri måde, så kan du synes godt om denne side: KreaZen.dk på Facebook

//June

June Mouritzen
Indlæg oprettet 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen