Forfatter

Har du støttet dit lokalområde for nyligt?

Det er nu 5 år siden vi flyttede fra Amager til Terslev, og jeg er først begyndt nu, at tænke over at støtte butikker og virksomheder i vores lokalområde her 5 år efter vi flyttede.

Når vi har skulle ud og spise, været i forlystelsespark eller skulle i biografen har vi altid søgt mod de større byer, vi er som regel altid endt i København, måske fordi det er trygt og vi kender de forskellige steder, men hvorfor ikke blive omkring vores egen by? Det eneste vi gjorde meget ud af lige da vi flyttet, var faktisk at finde små gårdbutikker så vi kunne få friske æg og grøntsager, men der findes jo så meget mere lokalt end blot æg og grøntsager.

Da min mand lukkede sin webshop og virksomhed, måtte jeg søge mig et nyt deltidsjob, men jeg søgte naturligvis IKKE et job langt væk, men i stedet i vores naboby. Og hold nu op hvor jeg IKKE fortryder det et sekund. Jeg har lært nye mennesker at kende, og det har faktisk slet ikke været så farligt som jeg måske først antog det ville være. Jeg opdagede pludselig at vi har et rigtig godt lokalområde, med gode restauranter, byliv, natteliv, biograf og sågar en lille bowlinghal.

Jeg har fået job i den hyggeligste biograf med plads til 99 personer, når der vel og mærke ikke er Corona, som desværre betyder der kun kan fyldes en halv sal op. Jeg har aldrig før tænkt over vi havde en biograf i Vores nærområde. Vi har altid søgt mod Næstved, Ringsted , Køge eller København. Måske blot fordi vi ikke vidste bedre, og måske fordi vi bare ikke havde undersøgt om der var en biograf i nærheden af os.

Men hvorfor dette indlæg? Jo nu skal du hører. Det her oplæg handler ikke om du skal tage forbi mit arbejde, men et håb om at du måske undersøger mulighederne for hvad der er lokalt i dit nærområde! For det er sådan vi holder liv i de små lokale og special butikker som findes. Hvis ikke folk i nærområdet støtter op omkring de butikker der findes netop hvor man bor, hvem skal så gøre det? Og hvis man skal se logistisk på det, så er det vel federe at man kan gå/cykle hjem end at man skal kører 30 min-1 time i bil hver vej for at opleve noget?

Jeg tænker måske også mere over det nu, hvor vi har måtte lukke vores hjertebarn, der er mange andre virksomheder som bløder her under/efter Corona, og jeg håber ikke at nogen butikker og virksomheder skal lide samme skæbne som vores butik.

Så med dette indlæg vil jeg blot lave en lille påmindelse til alle som læser med, med beskeden om, at jeg håber du vil støtte dit nærområde i stedet for at tage de store byer, hvor der en masse andre lokale som støtter op i forvejen, det ville jo være et kedeligt Danmark hvis kun det er de store kæder som overlever i de små byer, og resten af de små byer bliver til spøgelsesbyer og vi alle må kører efter alt. <3

Dette var blot en lille fredags tanke fra mig til dig! Pas godt på sig selv og pas på hinanden

/June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder