Forfatter

Jeg anbefaler dette strygejern

Her er mit nye vidunder! Oliso TG1100 Smart iron

Jeg kan godt afsløre at jeg er meget begejstret for mit nye strygejern, det behøver nemlig aldrig mere at komme op på højkant… der er en meget lang ledning, længere end hvad jeg har været vant til på mit gamle og slidte strygejern.

Jeg har jo startet min egen helt nye YouTube kanal op, og alt hvad jeg mere har at sige om dette strygejern, siger jeg i min seneste video på YouTube se videoen lige her

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder