Forfatter

Zensie Design er på YouTube

Jeg har nu fået taget mod til mig, og oprettet en YouTube kanal… denne kanal vil jeg primært bruge til syning, men det kan ikke udelukkes at der dukker et par hæklevideoer op.. Har du forslag til indhold til min kanal så skriv en kommentar her i kommentarfeltet, og så skal jeg se hvad jeg kan gøre. Der ligger allerede en video på min kanal som viser hvordan du syr lynlås på dit stof, med både ydrestof og foer.

Jeg håber I vil følge med på min kanal, måske du kan blive inspireret til at tage den gamle symaskine frem? Måske du bare lige mangler et par tips, og så håber jeg videoerne kan bruges.

Jeg glæder mig i hvert fald til at vise alt det jeg har gang i, på video i stedet for altid bare billeder hvor det er et øjebliksbillede.

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder