Forfatter

Første kreation i nye lokaler 😃

Skraldespand/trådopsamler som kan hænge på bordet…

Zensie Design er flyttet hjemmefra, men ikke længere væk end at syrummet er flyttet ned i Garno. Og min symaskine virker endnu, og det må denne være et bevis på. Jeg har set mange udgaver af trådopsamlere men synes ikke de har været store nok, så jeg har lavet mit eget mønster. Der er sat forstærkning oppe i åbningen, så den ikke bare falder sammen, når den hænger. Og selve puden som skal ligge på bordet, kan jo bruges til nålepude.

Jeg synes den blev ret god, og jeg skal uden tvivl have lavet nogle flere, måske de bliver sat til salg på min webshop når jeg har fået tilrettet mønstret helt. Men den var virkelig sjov at lave.

Her hænger den fra bordet.
Og her afprøvet i bilen. Dog tænker jeg at den skal have noget skridsikkert spray under den, for at den bliver hængene.

Jeg er så glad for jeg igen kan komme til at sy, og føle mig inspireret. Faktisk så mistede jeg lysten og inspirationen fordi Jeg havde brug for et nyt strygejern. Jeg havde selvfølgelig udset mig et, som ikke kunne købes i Danmark på daværende tidspunkt, men jeg har heldigvis verdens sødeste mand, som faktisk købte det hjem fra USA til min fødselsdag sidste år (Juni), men desværre måtte vi sende det tilbage for det virkede ikke. I sidste uge da jeg googlede lidt, fandt jeg frem til strygejernet i Danmark, det har været til salg i Danmark siden ca. August til jeg tro, og så fik jeg hurtig dankortet frem og bestilte. Det ankom i fredags, men fordi jeg har været syg og sengeliggende i sidste uge kunne jeg ikke afprøve det. Men det er nu afprøvet og godkendt.. Jubbiiii mit strygejern skal aldrig mere op på højkant når jeg ikke bruger det. Det er faktisk intet mindre end fantastisk. Jeg skal nok lave et indlæg omkring mit nye strygejern, hvis du måske også ønsker dig et nyt, og ikke ved hvad du skal vælge, måske du også kan se det smarte i mit nye.

Tak fordi du læste med og rigtig godt nytår! //June

*Jeg overvejer at udgive dette symønster så jer som selv syr kan bruge mit mønster. Hvis dette har interesse så skriv en kommentar til mit indlæg, så skal jeg nok smide et link til mit mønster på webshoppen når det er færdigt 😃

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder