Sådan kan du sikre dig mod, om det er et “TILBUD”

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Garno.
http://www.garno.dk

I dag er det Black Friday, og tilbuddene strømmer ind i vores alle mailbakke, men hvordan kan du sikre dig at der ER tale om et tilbud.. Det vil jeg gerne give dg nogen fif til lige her:

Søg på den varer du har fundet, enten i butik eller nettet, inde på Pricerunner. Her kan du altid finde den billigste oplyste pris på netop den vare som du overvejer at købe. Du skal holde tungen lige i munden, for butikkerne har en tendens til at sætte prisen op i løbet af de sidste 6 mor, og der kan man også bruge Pricerunner i bunden af den varer du har klikket på, her kan du nemlig se prisudviklingen på butikkerne og også sammenligne højeste førpris.

Hos Garno har vi lavet en video hvor vi viser i detaljer hvordan du bruger Pricerunner, og vi hænger ingen ud, vi tager kun udgangspunkt i vores egne varer.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig Black Friday. og brug de gratis redskaber du kan, for ikke at blive snydt. og de kan jo også bruges i din daglig dag, når du støder på et tilbud.

Se videoen fra Garno lige her: https://www.facebook.com/garnodk/videos/2521458214756952/

//June

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Personligt

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.

Kontakt

Udfyld formularen herunder