Forfatter

Sådan kan du sikre dig mod, om det er et “TILBUD”

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Garno.
http://www.garno.dk

I dag er det Black Friday, og tilbuddene strømmer ind i vores alle mailbakke, men hvordan kan du sikre dig at der ER tale om et tilbud.. Det vil jeg gerne give dg nogen fif til lige her:

Søg på den varer du har fundet, enten i butik eller nettet, inde på Pricerunner. Her kan du altid finde den billigste oplyste pris på netop den vare som du overvejer at købe. Du skal holde tungen lige i munden, for butikkerne har en tendens til at sætte prisen op i løbet af de sidste 6 mor, og der kan man også bruge Pricerunner i bunden af den varer du har klikket på, her kan du nemlig se prisudviklingen på butikkerne og også sammenligne højeste førpris.

Hos Garno har vi lavet en video hvor vi viser i detaljer hvordan du bruger Pricerunner, og vi hænger ingen ud, vi tager kun udgangspunkt i vores egne varer.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig Black Friday. og brug de gratis redskaber du kan, for ikke at blive snydt. og de kan jo også bruges i din daglig dag, når du støder på et tilbud.

Se videoen fra Garno lige her: https://www.facebook.com/garnodk/videos/2521458214756952/

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder