Forfatter

Jeg overskrider grænser.

Reklame for Garno!

Jeg ligner en som skal til at synge en sang eller noget i den dur, men det skal jeg heldigvis ikke. Garno er gået i luftet med vores nye podcast Garno’s Verden. Første afsnit kan du høre her: Podcast Garno’s Verden den ligger også på Spotify: Garno’s Verden på Spotify

I dette første afsnit fortæller vi starten af historien på Garno. Vi prøver også at tale lidt om os selv, men den del er lidt mere vanskelig synes jeg. Men vores podcast går tættere på “Mads og June”, end man før har oplevet.

Det har været en virkelig sjov oplevelse, kun at lave lyd. Og det er helt sikkert noget som Garno vil fortsætte med at lave, fordi vi sagtens kan lave det hjemmefra. Det gør det meget lettere for mig på de dårlige dage, at lave noget fornuftigt uden at skulle ud af huset.

Jeg håber du vil lytte med på Garno’s Verden som podcast.

Vi høres ved

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder