Jeg overskrider grænser.

Reklame for Garno!

Jeg ligner en som skal til at synge en sang eller noget i den dur, men det skal jeg heldigvis ikke. Garno er gået i luftet med vores nye podcast Garno’s Verden. Første afsnit kan du høre her: Podcast Garno’s Verden den ligger også på Spotify: Garno’s Verden på Spotify

I dette første afsnit fortæller vi starten af historien på Garno. Vi prøver også at tale lidt om os selv, men den del er lidt mere vanskelig synes jeg. Men vores podcast går tættere på “Mads og June”, end man før har oplevet.

Det har været en virkelig sjov oplevelse, kun at lave lyd. Og det er helt sikkert noget som Garno vil fortsætte med at lave, fordi vi sagtens kan lave det hjemmefra. Det gør det meget lettere for mig på de dårlige dage, at lave noget fornuftigt uden at skulle ud af huset.

Jeg håber du vil lytte med på Garno’s Verden som podcast.

Vi høres ved

//June

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Personligt

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.

Kontakt

Udfyld formularen herunder