Forfatter

Nye ting fra Garno…

Dette indlæg er sponsoreret af Garno

Mads har spurgt om jeg vil teste dette Bamboo Deluxe rundpinde sæt, og hvem siger nej til det, ikke mig i hvert fald..

Derudover ville jeg lige prøve den bog med strikkede klude, rygtet siger, at Garno snart får bøger i webshoppen nemlig, både til os som strikker, og til os som hækler.

Jeg påtænker at lave en klud, mønstret hedder Blide Bølger og findes på side 45 i bogen.

Jeg er dog kun lige gået igang med at strikke mønster, tidligere har jeg nemlig bare strikket ret og glatstrikning, så det er noget af en udfordring jeg har kastet mig ud i.

Jeg kan bedst lide at strikke på rundpinde og er vanvittig glad for mit melodies of life, fra knitpro, men nu prøver jeg endnu noget nyt, nemlig i bambus, jeg har tidligere ikke brudt mig om at strikke med træpinde så glæder mig til at give jer en oprigtig anmeldelse af disse pinde.

Links til bog og pinde vil komme i næste opslag, for det er nemlig ikke på hjemmesiden endnu…

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder