Forfatter

Nye ting fra Garno…

Dette indlæg er sponsoreret af Garno

Mads har spurgt om jeg vil teste dette Bamboo Deluxe rundpinde sæt, og hvem siger nej til det, ikke mig i hvert fald..

Derudover ville jeg lige prøve den bog med strikkede klude, rygtet siger, at Garno snart får bøger i webshoppen nemlig, både til os som strikker, og til os som hækler.

Jeg påtænker at lave en klud, mønstret hedder Blide Bølger og findes på side 45 i bogen.

Jeg er dog kun lige gået igang med at strikke mønster, tidligere har jeg nemlig bare strikket ret og glatstrikning, så det er noget af en udfordring jeg har kastet mig ud i.

Jeg kan bedst lide at strikke på rundpinde og er vanvittig glad for mit melodies of life, fra knitpro, men nu prøver jeg endnu noget nyt, nemlig i bambus, jeg har tidligere ikke brudt mig om at strikke med træpinde så glæder mig til at give jer en oprigtig anmeldelse af disse pinde.

Links til bog og pinde vil komme i næste opslag, for det er nemlig ikke på hjemmesiden endnu…

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder