Nu er alt mit malegrej pakket væk for nu….

Interessen for at male, og i det hele taget at være kreativ kan med tiden variere, det gør det bestemt også hos mig.

Siden 1. Maj da jeg købte min nye symaskine, er jeg gået helt amok i mit sy-værelse, tidligere der hvor jeg malede.

Det hobede sig hurtig op, med mange gengangere, og derfor har jeg fået min helt egen webshop her på bloggen… jubbiiii

Jeg har fundet ud af, at jeg bare skal kaste mig ud i det, for resultaterne bliver meget bedre end jeg kunne forvente, for jeg har aldrig rigtig syet noget på maskine siden jeg var barn. Jeg er glad for jeg ikke gik på kompromis da jeg skulle købe min nye maskine…

Herunder kan du se nogle af de ting jeg har syet, som lige pt ikke kommer til salg hos Garno

Det eneste tidspunkt jeg har mit garn i hænderne, er når vi er uge, hos fx familie/venner- når jeg er i hækle/strikke/nørkleklub i Haslev.

Jeg er blevet helt bidt af at sy…

/June.

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Personligt

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.

Kontakt

Udfyld formularen herunder