Forfatter

Nu er alt mit malegrej pakket væk for nu….

Interessen for at male, og i det hele taget at være kreativ kan med tiden variere, det gør det bestemt også hos mig.

Siden 1. Maj da jeg købte min nye symaskine, er jeg gået helt amok i mit sy-værelse, tidligere der hvor jeg malede.

Det hobede sig hurtig op, med mange gengangere, og derfor har jeg fået min helt egen webshop her på bloggen… jubbiiii

Jeg har fundet ud af, at jeg bare skal kaste mig ud i det, for resultaterne bliver meget bedre end jeg kunne forvente, for jeg har aldrig rigtig syet noget på maskine siden jeg var barn. Jeg er glad for jeg ikke gik på kompromis da jeg skulle købe min nye maskine…

Herunder kan du se nogle af de ting jeg har syet, som lige pt ikke kommer til salg hos Garno

Det eneste tidspunkt jeg har mit garn i hænderne, er når vi er uge, hos fx familie/venner- når jeg er i hækle/strikke/nørkleklub i Haslev.

Jeg er blevet helt bidt af at sy…

/June.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder