Forfatter

Snemanden Garno

Dette indlæg er sponsoreret af Garno.

Jeg har i denne uge lavet en opskrift på denne lækre fyr…

Det startede som en drøm, og sluttede 2 dage senere, som denne lækre snemand.

Snemanden er lavet i det virkelige lækre Reko 100% Bomuld fra Järbo, som er 100 % genanvendt. Garnet er tykkere end 8/4 og her er altså tale om 8/8 bomuld.

Opskriften kan downloades som PDF fil inde på Garno verden, et nyt tiltag hvor i også på længere sigt vil kunne se et blog indlæg eller 2 fra mig.. og alle de opskrifter jeg har lavet vil løbende blive lagt der inde ligeså..

Håber I vil kunne lide denne snemand og der er ingen montering, kroppen er hæklet ud i et.. så fantastisk, for jeg hader hviskeleg at hæfte ender.. haha.

/June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder