Forfatter

Rejse med hæklenåle og tilbehør. Sommer og hækling.


Her ses det jeg ville tage med på en rejse, hvis jeg ikke havde et projekt i gang. 

4 stk hæklenåle fra Clover Amour. Skal du ud og flyve, så er det en god ide at have en ekstra nål med i selve flyveren og det skal helst ikke være din ynglings, for man risikere at nålen bliver tager i sikkerhedskontrollen. 

1 stk Hækle- og Strikkeordbog

Maskemarkør
Målebånd
Clover garncutter som kan komme med i flyet.. hvor saksen risikere at blive konfiskeret. 
Og 2 forskellige hylstre med stoppenåle fra Fra Clover

Og til sidst, og det mindste har jeg lagt en lille træknap med mit navn på. For synes tit jeg mangler en knap når jeg skal afslutte noget, og hvorfor så ikke have en med sit eget navn på.. 

Nogen vil måske synes at der mangler en opskrift, måske noget garn, og måske en helt 3. Ting jeg ikke har tænkt på.. Men det er helt med vilje at der ingen garn, og ingen opskrift er, for hvis ikke jeg er igang med et projekt, så finder jeg garn og opskrift når jeg kommer frem. 

God sommer til alle læsere af min blog. 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder