Forfatter

Hæklet ugle. Gratis opskrift.

Hæklet Ugle.

Jeg har hæklet en ugle. og har prøvet at skrive ned hvad jeg har gjort. og opskriften ligger gratis inde hos Garno som PDF fil. Det var ikke meningen jeg ville lave en opskrift, for jeg fik egentlig beskrivelsen af en rigtig god veninde. Så egentlig er det ikke min opskrift, men jeg har skrevet alt ned, med mine egne ord, hvordan min ugle er blevet til. Dette er dog kun en “grundopskrift” på selve kroppen, da jeg ikke har hæklet øjne, næb, og vinger.

Knappen med mit navn har jeg købt her: Design selv knap 20mm

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder