Forfatter

Hæklenålene er skiftet ud med pensler. 

Dette billede er lige blevet færdigt i går den 13/3-17 og Mads har allerede besluttet hvor det skal hænge.. 


Dette billede blev en meget hurtig proces for mig, så efter det blev færdigt og kom op og hænge blev det næste i samme stil, allerede lavet dagen efter. 


Alle disse malerier, er blevet til i februar måned, og jeg kan mærke at jeg kun lige er begyndt… hæklenålen kommer frem, fra tid til anden, men jeg har faktisk savnet at male… 

Det var lidt fra mig efter en stille start på året… 

/June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder