Forfatter

Vi håber på at 2017 er vores år. 

Lige snart rammer vi 1. December, og julen er som bekendt en hyggelig tid, hvor man bruger en masse tid sammen med familien, men vores/ eller i hvert fald mit ønske om et udvide familien har overskygget glæden ved julen i et par år nu. Hvem vil ikke gerne sætte et barn i verden, når nu julen handler om glæden ved at give gaver, og hvem der ikke ville sætte pris på at se sit eget barn åbne julegaver… 

Vi har været igennem vores første forsøg ved hospitalet, for at se om vi kunne opnå en graviditet. Denne gang, 1. Gang var desværre ikke lykkens gang for at opnå den ønskede graviditet, og selv om vi havde fået talt om at den nok ikke var der denne gang, så er der da et håb inde i, som gerne vil det modsatte.. Søndag begyndte jeg at bløde, og så er håbet altså helt ude fra vores side. I dag mandag har jeg fået taget en blodprøve, og fået svar fra hospitalet mellem 13-14, og svaret var, som vi regnede med, negativ.

Vi kan nu glæde os over, at vores december vil blive fyldt med kærlighed fra vores hunde, og forhåbenligt en masse hvalpe der vil melde deres ankomst her start på måneden. Vi er faktisk ret heldige at vi kan se frem til noget, for tror det er vigtigt i et forløb som dette (fertilitetsbehandling) at man har noget at se frem til. 

En anden ting jeg nu kan, når nu jeg ikke opnåede graviditet, er at jeg igen kan ride, og have håndtering af hestene i stalden når jeg underviser børneholdene. Det har været svært for mig, her under dette forløb, at skulle undervise, men ikke har kunnet/måtte håndtere hestene, og jeg har virkelig savnet at ride, så hvis man nu skal se lidt positiv på alt det her negative, så er fordelen ved at kunne holde en pause fra forsøgene, at jeg kan genoptage min ridning. 

Vi er overraskende afklaret med at det ikke gik denne gang, for håbet er slet ikke dømt ude endnu… Vi fik trods alt et æg, som udviklede sig som det skulle, og fik det sat tilbage, så det er gået galt ved at det skulle sætte sig fast, og da jeg jo lider af endometriose kan årsagen måske findes her, men det håber jeg lægen kan fortælle mere om, når vi kommer til næste forsøg i det nye år. Så resten af året her på bloggen vil det primært handle om hunde, hvalpe, jul, nytår, min nye blog, og muligvis en masse kreativt. Så er i advaret.. Hihi. 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

2 reaktioner

  1. Det er jeg ked af at læse men godt i har andre skønne ting at se frem til. Så må det være næste gang der er lykkens gang for jer – krydser alt hvad jeg kan for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder