Forfatter

Mit nye navn til bloggen er fundet…. 

Sikke en masse gode bud alle kom med… 

det har været svært at vælge et navn, så Mads og min svigermor har hjulpet med at vælge… Navnet nævner jeg senere, her i opslaget.

Vinderen blev: Maria Pedersen, og jeg har sendt en mail afsted, og jeg ser virkelig frem til at sende alt garnet afsted til dig. 

Tusind tak for alle de fantastiske bud der kom, i har bedre fantasi end jeg har. 

Mit nye blog navn er: Zensie-Design

Inden 1 december burde jeg have en ny hjemmeside med bloggen oppe at kører.. jeg skal nok fortælle hvornår, og hvis du vil være sikker på at få information omkring den nye blog, så kan du følge min blog på Facebook: Lige her…

Igen tusind tak! 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder