Forfatter

Mit nye navn til bloggen er fundet…. 

Sikke en masse gode bud alle kom med… 

det har været svært at vælge et navn, så Mads og min svigermor har hjulpet med at vælge… Navnet nævner jeg senere, her i opslaget.

Vinderen blev: Maria Pedersen, og jeg har sendt en mail afsted, og jeg ser virkelig frem til at sende alt garnet afsted til dig. 

Tusind tak for alle de fantastiske bud der kom, i har bedre fantasi end jeg har. 

Mit nye blog navn er: Zensie-Design

Inden 1 december burde jeg have en ny hjemmeside med bloggen oppe at kører.. jeg skal nok fortælle hvornår, og hvis du vil være sikker på at få information omkring den nye blog, så kan du følge min blog på Facebook: Lige her…

Igen tusind tak! 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder