Nu hvor Mads, har fået mit navn til webshoppen higer jeg efter at frigøre min blog fra webshoppen. 

Jeg vil selvfølgelig blogge som hidtil dog lidt mere, end jeg har gjort den sidste tid. 

Jeg har brug for dit forslag til et nyt navn… Og jeg håber virkelig at jeg kan finde et godt og passende navn. Til de af jer som har fulgt min blog ved at jeg skriver lige fra hjertet, både om mit liv, herunder den svære fertilitetsbehandling som vi gennemgår, mad, og alt min kreativitet. Men jeg synes det kan være svært at finde et passende navn… jeg brugte i sin tid, langt tid på at finde navnet KreaZen.dk 

Det bedste forslag vil jeg gerne gøre brug af, og belønne med en gave… så har du nogle forslag, så skriv det gerne som en kommentar her til mit indlæg.

Jeg er selv ude i noget …. Design. Til hjælp hedder jeg June Robinson Mouritzen, og hvis i skal bruge noget mere inspiration til evt bogstavleg så hedder hundene: Saga Iduna og Eddie. 

Lad mig høre dit forslag, intet forslag er forkert, eller dumt, jeg vil modtage alle med kyshånd… 

Og nu til motivationen for at deltage i navnelegen… Hvem vil ikke gerne vinde et nøgle garn på 200 gram og 1000 meter… Garnet  kan købes på www.kreazen.dk og jeg lægger også et par nøgler Mayflower økologisk egyptisk bomuld oven i… se præmien på billedet nedenfor… 


Jeg håber du har lyst til at hjælpe med et nyt navn til mine designs og min blog… 

vinderen og det nye navn vil blive offentliggjort på fredag den 11/11-16 kl 20.00 

Jeg vil se frem til at alle jeres gode bud… 

//June