Forfatter

Nyt navn til min blog?? Det bedste navn vinder…. 

Nu hvor Mads, har fået mit navn til webshoppen higer jeg efter at frigøre min blog fra webshoppen. 

Jeg vil selvfølgelig blogge som hidtil dog lidt mere, end jeg har gjort den sidste tid. 

Jeg har brug for dit forslag til et nyt navn… Og jeg håber virkelig at jeg kan finde et godt og passende navn. Til de af jer som har fulgt min blog ved at jeg skriver lige fra hjertet, både om mit liv, herunder den svære fertilitetsbehandling som vi gennemgår, mad, og alt min kreativitet. Men jeg synes det kan være svært at finde et passende navn… jeg brugte i sin tid, langt tid på at finde navnet KreaZen.dk 

Det bedste forslag vil jeg gerne gøre brug af, og belønne med en gave… så har du nogle forslag, så skriv det gerne som en kommentar her til mit indlæg.

Jeg er selv ude i noget …. Design. Til hjælp hedder jeg June Robinson Mouritzen, og hvis i skal bruge noget mere inspiration til evt bogstavleg så hedder hundene: Saga Iduna og Eddie. 

Lad mig høre dit forslag, intet forslag er forkert, eller dumt, jeg vil modtage alle med kyshånd… 

Og nu til motivationen for at deltage i navnelegen… Hvem vil ikke gerne vinde et nøgle garn på 200 gram og 1000 meter… Garnet  kan købes på www.kreazen.dk og jeg lægger også et par nøgler Mayflower økologisk egyptisk bomuld oven i… se præmien på billedet nedenfor… 


Jeg håber du har lyst til at hjælpe med et nyt navn til mine designs og min blog… 

vinderen og det nye navn vil blive offentliggjort på fredag den 11/11-16 kl 20.00 

Jeg vil se frem til at alle jeres gode bud… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

31 reaktioner

 1. Krea hverdag
  June’s Corner
  Inside Out
  Hudløst ærlig
  All Day – Every Day (Kreativ blog By June)
  Bloggen om alt og intet i livet og på det kreative plan
  Hjertets gang

 2. Kære June – super dejligt med din “egen” blog – det vil jeg glæde mig til. Her er et par forslag:
  Junez Liv
  Junez hverdag
  Kreaz
  Junes Dezign
  Robbinzon Design

 3. RIMES DESIGN

  Så får du forbogstavet i begge dine efternavne + alle tre hundes forbogstaver med ?

  Andre forslag kan være:
  LIFES DESIGN
  LIFES CREATIVE DESIGNS
  (Kan også være på dansk istedet for engelsk)
  Disse to forslag henviser både til at bloggen handler om dit liv og den kamp i gennemgår men også din kreative side ☺️

 4. Din blok skal hedde Hjertedesign – ALT hvad du gør – skriver/hækler/hverdagsting kommer og gør du med HJERTET ?
  Knus til dig

 5. hmm.. hvorfor nyt navn, du har det jo selv.. 😉

  under Kategori: Hvem er KreaZen/June

  Så det er da det den skal hedde, evt uden skråstreg..

  Ville elske at holde det til noget der i forvejen siger hvem du / I er.. 🙂

  SÅ KreaZen/June el KreaZenJune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder