Jeg har købt et nøgle (eller som man kalder disse: cake) af dette super bløde garn, en blanding med 50 % bomuld og 50 % akryl. 

Jeg har givet 150 kr for denne nøgle med 200 gram i, og så er der faktisk 1000 meter garn i, altså en hel kilometer garn. Kan købes lige her, hvis ikke der er noget på lager kan det forudbestilles

Jeg må indrømme at jeg havde nogle udfordringer med, hvad jeg så skulle lave af garnet for at udtrykket ville komme med, så jeg spurgte inde på Facebook i en masse grupper, for jeg ville gerne lave noget andet end virus sjalet, det sjal som jeg tidligere har lavet kan du se Lige her

Der kom en masse gode bud, og jeg har nu taget en grænseoverskridende beslutning! Jeg vil prøve at lave et sjal udelukkende efter diagram, ja for det har jeg ikke gjort før nu. Og selvfølgelig har jeg valgt en opskrift hvor der ikke kun er ét diagram men 5 forskellige, fy for den, så her er jeg igen utrolig glad for den hjælp man kan hente i de forskellige grupper. 

Mangler du inspiration til Facebook grupper se indlægget Her.

Opskriften som jeg er blevet inspireret til at gå i gang med er denne: Loren fra drops (gratis opskrift) og jeg håber jeg kan smide diagrammet fra mig, når jeg kommer lidt længere frem.. 


jeg skal nok løbende sætte billeder ind når jeg kommer lidt længere i processen… 

//June