Mads spurgte i dag, om ikke jeg kunne prøve den opskrift af, som følger med garnet THICK & QUICK, og i løbet af en time var jeg klar med mit bud på tasken… 
Jeg valgte den blå, for jeg er ret vild med farven. Garnet er super let at hækle med, og bliver ikke tungt på samme måde som andet stofgarn. 

Opskriften er nem at følge, og det går bare der ud ad, jeg mangler dog lige at købe en kæde, så min taske kan få en hank, og jeg er fri for at gå med tasken i hånden… 


Når Mads nu har sat logo på knappen, kan jeg godt afsløre at knappen bliver skiftet ud, men det var for at Mads kunne tage et billede af tasken, og bruge på webshoppen… 

Tasken minder om dem, som man kan se rundt omkring i damebutikkerne (tøj) og denne kan laves for næsten ingen penge, så jeg er vild med at der følger en opskrift med når man køber et nøgle garn, til 55 kr. Det er et slags hæklekit, dog uden hæklenål, jeg har brugt hæklenål nr 9, dog står der i opskriften at man kan bruge en størrelse 10 at lave luftmasker med, det har jeg så bare ikke gjort. Resultatet synes jeg blev super alligevel. 

Garnet kan du finde her: THICK & QUICK 69,95

(Jeg har selv købt garnet, og fået en gratis opskrift med, så tasken er min egen, dog har Mads fået lov at bruge billederne af min taske med logo på hjemmesiden www.KreaZen.dk

//June.