Forfatter

Se hvad jeg har lavet det sidste stykke tid…

Jeg har holdt sommerferie fra bloggen, men hæklenålen har ikke været helt i ro. 

Min veninde, Camilla Lindegaard Juhl og jeg, startede i maj måned med at lave et par opskrifter, og det blev til 4 forskellige rangler, som i dag er blevet udgivet og sat til salg på www.kreazen.dk pris for en samlet opskrift på alle 4 plus et par stykker: 30 kr. 

Det er blevet til en kanin, bamse, kat og hund.


Idéen med ranglerne opstod da jeg testhæklede Camillas Abe, og jeg må indrømme at jeg ikke er glad for arme og ben, og besluttede mig, i samarbejde med Camilla, at lave lidt ala samme hoved, men så en håndtag som krop.

Vi har fået vores opskrift testhæklet, og sørme om jeg ikke i dag modtog et billede fra vores testhækler Lykke Lyderik, som havde lavet en mere til vennerne. 

Jeg har modtaget noterne fra Lykke, og så snart jeg lige får det sidste på plads, vil opskriften på denne også komme i opskriften samlet med de andre. 

Hvis du allerede har købt opskriften, så skal du ikke frygte, for du behøver ikke købe opskriften igen for at modtage de sidste nye opskrifter i fremtiden, de skulle gerne blive sendt automatisk til din mail… 

Og ikke nok med at vi har fået udgivet denne opskrift, så har jeg ligeledes lavet endnu en opskrift på et dejlig let og luftigt sjal. Opskriften er meget alsidig, og kan nemt hækles af både den erfarene og den uerfarende. 


Opskriften på sjalet kan købes for 25 kr. 

Alle opskrifter på kreazen.dk kan Findes her.

Ønsker du at købe opskriften via bankoverførsel, eller mobilepay så skriv en mail til june@kreazen.dk og fortæl hvilken opskrift du ønsker. 

/June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder