Forfatter

Sidste nye projekt…

Der har været stille her på bloggen i noget tid, men jeg er ikke forsvundet… Vi har bare haft meget at se til, jeg får dog hæklet lidt i ny og næ… 


Man kan altid fortolke navnet på et mønster, og dette mønster som jeg har brugt til min dækkeserviet, hedder virus, samme mønster som til virus sjalet… Og jeg forstår da egentlig godt det hedder virus, for mønsteret er svært at slippe af med igen.. Hehe… 

Mads fik lov at bestemme hvor stor dækkeservietten skulle være, på billedet oppe over ser det ikke særlig stor ud, men se billedet neden for, der har jeg nemlig dækket op med tallerken…

Dette link: Virus tæppe, har jeg brugt til at få startet min dækkeserviet, og så har jeg afsluttet med en alm nem kant, jeg synes nu den blev ret god, også i farverne.


Derudover behøver man jo ikke hæfte ender før man skal bruge sine ting, ej for at være ærlig så hader jeg virkelig at hæfte ender, og ikke mindst at montere fx denne KB abe:


Som faktisk har været 1 år under vejs, men er nu givet væk i fødselsdagsgave, bare 1 år for sent.. Men modtageren var naturligvis glad for aben… Og tilmed den fine knap som er en 18 mm købt på webshoppen: KreaZen.dk

Jeg har været lidt kreativ med en gave vi skulle forære væk, til en 2x 40 års fødselsdag… Jeg fik Mads til at være lidt kreativ med knapperne, og det kom der dette resultat ud af, jeg har dog selv krearet blomsterne… Knapperne som er brugt her er 25 mm.

Hvad synes du om resultat? Jeg overvejer om det er noget Mads skal tilbyde på webshoppen, disse blomster kan bruges til rigtig meget, fx bordkort, sætte en pind i blomsterne og lave en buket som en gave… Kun fantasien sætter grænser… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

5 reaktioner

  1. Hej. Jeg er ved at lave virus mønsteret og har fuldt videoen nøje, synes bare ikke altid det er lige nemt at se og tror måske at der er et eller andet jeg gør forkert, da den buer meget. Ville evt. høre om du har skrevet opskriften med? Mvh. Lykke.

    1. Jeg sidder selv med den. Og den vidioe der driller også mig. Når jeg når 4 omgang. Så kommer det ikke til passe. Med den i vidioen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder