Når der går “mode i hækling”


Jeg morer mig virkelig over at der går en slags mode i en bestemt hækleopskrift… Det har aldrig været nemmere at søge inspiration i forskellige hæklegrupper. Jeg får min inspiration fra disse grupper som jeg har skrevet lidt om i dette opslag.

Lidt af de opskrifter, jeg husker der virkelig er blevet populærer på meget kort tid, kan nævnes: Vinkelsjalet, KB aben, og nu den allerstørste dille, i mine øjne, Virussjal, også kaldet muslingeskal sjal.. 

Jeg har selv lavet aben, og er nu sprunget ud i et muslingeskal sjal. Og jeg forstår faktisk godt at der går denne her mode og gentagelse af de forskellige opskrifter, lige med muslingeskal sjalet, kan jeg sige at det er utrolig sjovt at hækle, og det går faktisk rimelig stærkt. Og nogen gange bliver jeg simpelthen nødt til at springe ud af min komfort zone, og prøve noget helt nyt… 

Så tusind tak for alle jer, som vælger at gøre en opskrift populær! Er så glad for at jeg får lavet noget nyt og spændene. 

Opskriften kan findes her på skrift: Muslingeskal sjal

Og her som video: Virus sjal

Til dette sjal kan jeg varmt anbefale at bruge garn, med langt farveskift. Evt den i Merino, som er virkelig lækkert og dejlig blødt. Kan findes på kreazen.dk Direkte link lige her! og hvis ikke man er til uld findes det ligeledes i 50/50 bomuld/Akryl. 

Garnet er fra mit efterhånden meget lille lager, tror jeg har købt det i Kvickly, og hæklenålen er min super fantastiske Clover Amour og sættet kan du købe lige her: Til kun 389,- og fri fragt ved 499,-

//June

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Kontakt

Udfyld formularen herunder

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.