Forfatter

Hæklenåle og garn.

Der er mange forskellige mærker på markedet, så hvad skal man vælge? 

Jeg personligt ELSKER, at mine hæklenåle er anvenlige, og glider fint gennem garnet.

Min favorit hæklenåle er tunesiske hæklenåle fra Knitpro, for selvom de er beregnet til den tunesiske form for hækling (hakke), så bruger jeg dem til at hækle med. De findes i et sæt, som er lige til at have med i tasken, jeg har altid mine med.

knit pro

Dog synes jeg faktisk at de kan være ret dyre, og jeg har spurgt Mads om det måske kunne lade sig gøre at sælge lige præcis det mærke, men gerne lidt billigere end dem man ellers kan købe. Nu må vi se..

Jeg har selvfølgelig en masse andre hæklenåle, og har faktisk endnu en favorit. Jeg har nogle hæklenåle, som jeg har købt i Norge, tror de er af mærket, Du Store Alpakka, men kan simpelthen ikke finde lige denne variant her hjemme. Men da vi var i Norge sidste pr, var vi afsted med 2 ugers mellemrum, den første tur fik jeg købt 2 størrelser, og 2 uger senere, købte jeg de resterende numre, som jeg manglede så mit sæt var komplet..

image

Til jer der har fulgt min blog længe ved vidst godt hvilket garn jeg er MEGA fan af.. Jeg er fuldstændig skudt i Mayflowers sortiment, både farverne og de forskellige kvaliteter. Og jeg ville elske hvis Mads igen kunne få dette garn i shoppen, mest fordi jeg kan stå 100 % ind for dette mærke af garn.

Der findes naturligvis en masse andre garnkvaliteter, som jeg også har stiftet bekendtskaber med igennem tiden.. Og jeg har hørt rigtig meget godt om fx bomuld fra Scanfil, og har nu købt et par nøgler og prøvet den… 


(Dette er hvad min hækletaske indeholder, og jeg er meget positiv overrasket over scanfil 100 % bomuld. Og Mads har den på shoppen: Her

Jeg har selvfølgelig fulgt med på diverse webshops over en længere periode, og det jeg finder allermest attraktivt er at mine vare kan købes billigst, men så betaler jeg også gerne for at få fragtet mine vare hjem. Tit spare jeg mere end hvad selve fragten koster. Jeg ville ønske at Mads kunne køre med faste lave priser, og så var man fri for at have tilbud, det du ser, er det du får. Faste lave priser, men man betaler selv fragten.

Shoppen er faktisk allerede åbnet, og du kan købe de to opskrifter som jeg har designet. La Luna og KreaPoncho, indtil der kommer flere varer i shoppen kan du købe de to opskrifter med 20 % rabat.. Dette er sidste gang, at shoppen køre med rabat på opskrifterne. Opskrifterne finder du her: Her

God søndag..

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder