Gør dine kreative ting unikke, med en knap med dit navn på.

Sæt evt en knap på dine børns sutsko så kan de altid kendes i børnehaven.

Mulighederne er mange..


Opdateret den 17/3-16

Knapperne kan nu købes her: Design dine egne knapper.

I Februar 2016 har jeg virkelig haft travlt.. Og når jeg har en idé, så holder jeg den gerne tæt ind mod kroppen, indtil det lykkedes.. Og som mange af jer allerede har set på Facebook, er det nu lykkedes at lave mine egne “made by” knapper. Og hvad bedre er, så vil min mand tilbyde, at lave dem til jer også.


Info:

De knapper han vil tilbyde jer, er størrelser fra 15 mm til 40 mm og vil være i farver og naturtræ. (lys træ) Du vil kunne købe knapper i mængder fra 1 stk op til 25 stk.

*Du kan bestille knapperne på min mands webshop: Garno

** Knapperne kan nu bestilles! 


//June.