Forfatter

Hækleopskrift KreaPoncho

img_3909-1

Nu har du mulighed for at købe KreaPoncho til 25 kr.

Opskriften kan købes på KreaZen webshop:Lige her.

Mange har spurgt til størrelsen af ponchoen og umildbart kan man lave den i alle størrelser, (hvis man måler 50 cm eller mere om hoved kan denne opskrift bruges) hvordan du måler dig, og lægger det sammen til et resultat, finder du i opskriften, ligeledes som hæklefasthed osv.

Garnet jeg har brugt til denne opskrift er Mayflower 3, men det kan lade sig gøre med hvilken som helst garn hvis man overholder hæklefastheden, for så er man sikker på et korrekt resultat.

Opskriften er forholdsvis nem, og der er billeder til at illustrere montering.

Jeres færdige resultat vil jeg rigtig gerne se, og derfor har du mulighed for at lægge det op på kreazens fælles Facebookside eller du kan lægge det på Instagram med #kreazendk #håndarbejdemedpersonlighed #kreaponcho

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder