Forfatter

Navn på Poncho er fundet. TILLYKKE TIL…

Tusind tak for alle de bud, i er kommet med.
Navnet er blevet KreaPoncho, som jeg kan se 2 har foreslået. Så jeg har besluttet at de begge har vundet. Så mange gange tillykke til

Gerd Vilykke.
Kristina.

Jeg vil prøve at kontakte jer på den mail i har oplyst, da i skrev kommentaren.

Rigtig god weekend.

Og til jer der ikke vandt, så har i nu mulighed for at købe KreaPoncho til 20 kr. Alt i skal gøre er at sende en mail til june@kreazen.dk og skrive jeres mobilnummer og fortælle om I vil betale med Mobilpay eller swipp.

Mange har spurgt til størrelsen af ponchoen og umildbart kan man lave den i alle størrelser, (hvis man måler 50 cm eller mere om hoved kan denne opskrift bruges) hvordan du måler dig, og lægger det sammen til et resultat, finder du i opskriften, ligeledes som hæklefasthed osv.

Poncho

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder