Forfatter

Navn på Poncho er fundet. TILLYKKE TIL…

Tusind tak for alle de bud, i er kommet med.
Navnet er blevet KreaPoncho, som jeg kan se 2 har foreslået. Så jeg har besluttet at de begge har vundet. Så mange gange tillykke til

Gerd Vilykke.
Kristina.

Jeg vil prøve at kontakte jer på den mail i har oplyst, da i skrev kommentaren.

Rigtig god weekend.

Og til jer der ikke vandt, så har i nu mulighed for at købe KreaPoncho til 20 kr. Alt i skal gøre er at sende en mail til june@kreazen.dk og skrive jeres mobilnummer og fortælle om I vil betale med Mobilpay eller swipp.

Mange har spurgt til størrelsen af ponchoen og umildbart kan man lave den i alle størrelser, (hvis man måler 50 cm eller mere om hoved kan denne opskrift bruges) hvordan du måler dig, og lægger det sammen til et resultat, finder du i opskriften, ligeledes som hæklefasthed osv.

Poncho

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder